Youtube videon alkuintro sekä custom thumbnail tutoriaalini - General Taggart / Kenraalin pelihuone

Breaking

STAY WITH US

Youtube videon alkuintro sekä custom thumbnail tutoriaalini


Kirjoitan tämän itselle muistiksi sekä muille vinkeiksi lyhyiden video introjen sekä Youtube videon “thumbnail” kuvan tekemisestä.

Päädyin pienen etsinnän jälkeen ostamaan muutaman video intron, joita voin laittaa tekemiini Youtube videoihin.

Tämän lisäksi tekstistä löytyy myös tämänhetkinen tapani luoda kustomoituja Youtube videoiden thumbnail eli videoiden kansilehdet.


Video introt

Netissä on useampia palveluita ja osassa sivuista saa ostettua tai ladattua valmiita pohjia esimerkiksi Adobe After effect ohjelmaan. Mutta itselläni ei ole kyseistä ohjelmaa, enkä ainakaan tässä vaiheessa pysty investoimaan kyseiseen tai vastaavaan ohjelmaan koska tämä on kuitenkin kohtuullisen pienimuotoista toimintaa ja ei ole vain tarvittavia sponsoreita tai lukioita/katsojia, että pystyisi omat kulut kattamaan tätä kautta.

Toinen tapa on käyttää valmiita sivustoja joiden kanssa lopputuloksen eli intro videot pystyy saamaan suoraan videotiedostona. Nämä toki kanssa maksavat, mutta löysin nyt tähän tarkoitukseen sopivan hintaisen sivuston josta muutaman maksuttoman pohjan lisäksi pystyy luomaan maksullisista pohjista.

Heidän hinnat alkavat 1$ aina 70$ asti. Tämän lisäksi on mahdollista ostaa kausiluontoinen käyttöoikeus jopa vuodeksi, jolloin pystyt tekemään 5 kpl HD laatuista introa päivässä ostamasi kauden aikana.

Itse ostin heiltä 10$ edestä pohjia videoilleni.

Ohessa yksi hankkimistani pohjista.



Klikkaa kuvaa päästäksesi kyseiselle sivustolle tai sen alla olevan linkin kautta.
flispress
http://www.flixpress.com

Youtube kustomoidut kansilehdet

Hyvä apuväline Youtube videoiden kansilehtien eli oletus kuvan tekemiseen on ilmainen Panzoid sivusto. Täällä pystyt tekemään nopeasti ja helposti kuvan johon pystyy liittämään tekstiä ja kuvaa eri kerroksina todella vaivattomasti.

Tähän sivustoon pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai sen alla olevan linkin kautta.
panzoid
http://panzoid.com/tools/backgrounder.aspx

No comments:

Post a Comment

Twitter