Sika säkissä: 10 Random Steam avainta G2A:sta - General Taggart / Kenraalin pelihuone

Breaking

STAY WITH US

Sika säkissä: 10 Random Steam avainta G2A:sta


Menin sitten ostamaan 10 random Steam avainta G2A sivustolta hintaan 3.45$ (4.82€ verojen ja G2A omien välityskulujen jälkeen) joten sainko mitään järkevää ja oliko se nyt niin kannattavaa, se selviää alta.



Tätä voisi verrata hyvin mihin tahansa yleiseen keräilykortti peliin. Ostat hienon pienen pussin, jonka sisällä on tietty määrä kortteja.

Sitten vain toivot pussia avatessa että edes jokin korteista olisi sellainen jota sinulla ei ole entuudestaan tai että edes jokin olisi sellainen, jolla olisi jotain muutakin käyttöarvoa.

Tiedän kuten hinnasta jo voi päätellä, että ei siellä sisällä tule mitään AAA luokan peliä lähivuosilta, mutta kuitenkin mielenkiinto vei voiton.

Itse kauppa tapahtuma sujui nopeasti ja sain listauksen kymmenestä Steam avainkoodista heti maksun mennessä lävitse. Saat pelkät avainkoodit, joten et tiedä ennenkuin syötät ne Steamiin että mitä ne ovat.

Mitä paketti sitten sisälsi, se selviää alta. Listauksessa pelin nimen jälkeen on Steam sivuston tämänhetkinen yksittäinen myynti hinta ja * kertoo sen, jos jokin peli oli minulla jo entuudestaan.

Hacker evolution duality  19,99€

iBomber Attack 5,99€
R.O.O.T.S 2,99€
Final Dusk 3,99€
Make it indie! 0,99€
Pitiri 1977 4,99€
Storm in a Teacup 3,99€
39 Steps  9,9€ *
Bloop 4,59€
Streets of chaos 2,99€
----------------------------------------------
60,14€

Oliko se sitten sellainen järkikauppa, kuten sanotaan.

4,82 eurolla sain 60,14 euron arvoista pelejä, joten markkinointi kielellä sanottuna kautta oli todella hyvä, jopa niin hyvä että sitä ei voisi olla ottamatta.

Aika näyttää sen, että tulenko näistä peleistä pelaamaan mitään, mutta sen verran iloa niistä sai että sain tehtyä tämän blog tekstin.

Toki vastaava tapahtuu usen muunkin bundlen kanssa, oli se sitten Humble bundlesta tai Bundlestar tai vastaavasta hankittuna.

Näissä tiedät mitä maksat ja mistä maksat, mutta kuitenkin osa näistä peleistä ovat vain sellaisia, jotka eivät kiinnosta sinua ja saat nekin muiden pelien mukana.

Mitkä ovat omat ajatukset G2A:sta ylipäätään tai kirjoituksesta ylipäätään. Jätä viestiä kommentteihin



No comments:

Post a Comment

Twitter