YouTuben mainostaja ystävälliset videot (YouTube maailmanloppu sisällön ... - General Taggart / Kenraalin pelihuone

Breaking

STAY WITH US

YouTuben mainostaja ystävälliset videot (YouTube maailmanloppu sisällön ...


YouTube on tehnyt vaihteeksi muutoksen, josta sisällöntuottajan ovat harmissaan.

YouTuben automaattinen järjestelmä content-id matchien lisäksi skannaa sekä arpoo, mikä video on ns. mainosystävällinen ja mikä ei.

Valitettavasti uusi järjestelmä, vaikka hyvää tarkoittaakin on jo heti rikki.
Ymmärrän ja varmasti niin moni muukin sisällön tuottajista, miksi he YouTube mainostajat lopettivat käyttämästä YouTubea mainostamisessaan.

Mutta nyt päälle liimatun tuntuinen järjestelmä toimii hassusti. Itselläni suurin osa Euro Truck Simulator 2 livestreameista on nyt ei mainosystävällisiä.

Lisäksi suurin osa Dying light videoista on samassa tilassa, paitsi ainakin yksi näistä on vielä mainosystävällinen.

Toinen hyvä esimerkki on kaksi saman sisältöistä House party Natty lite location guidea. Näiden eroavaisuudet ovat siinä, että ekasta videosta jäi yksi pullo löytämättä. Toinen on mainosystävällinen ja toinen ei.

Valitettavasti pienenä sisällön tuottajana minulla ei ole edes mahdollista hakea korjausta tilanteeseen sillä YouTube kertoo että

"Tällä hetkellä voimme tarkistaa vain videoita, joita on katseltu vähintään 1000 kertaa viimeisen 7 päivän aikana.   Tarkistamme videosi, kun se ylittää rajan, ja teemme lopullisen päätöksen noin viikon kuluessa."

Lisäksi YouTube kertoo seuraavaa miten järjestelmä toimii.

"Mainoksia näytetään rajoitetusti tai ei ollenkaan, koska sisältö ei sovi kaikille mainostajille.

Mainostajat eivät halua näyttää mainoksia brändiinsä sopimattomissa videoissa. He eivät ehkä halua näyttää mainoksia sisällössä, joka on seksuaalisesti vihjailevaa tai kiistanalaista tai jossa käytetään asiatonta kieltä."


No comments:

Post a Comment

Twitter