Freedom.tm ja ensimmäinen peliarvostelu heille eli katsauksessa peli Doorways The underworld (Uudelleen julkaistu teksti) - General Taggart / Kenraalin pelihuone

Breaking

STAY WITH US

Freedom.tm ja ensimmäinen peliarvostelu heille eli katsauksessa peli Doorways The underworld (Uudelleen julkaistu teksti)


Olen ollut Youtube kanavani kanssa jonkin aikaa partneri freedom.tm nimisen Youtube partner sivuston kanssa.

Saan heiltä tiettyä prosenttia vastaan mainostuloistani etuja,


Kuten royalty free musiikkia, jota voin käyttää Youtubessa olevien videoini musiikkina sekä myös live streameissa. Tämä on itselleni pääsyy, jonka vuoksi valitsin freedom.tm sivuston.

Lisäksi he tarjoavat mahdollisuutta arvostella tiettyjä pelejä heidän sivuston kautta, ja tällä kertaa otin hyödyn irti ja valitsin peliksi Doorways - The underworld pelin.

Peliä vastaan sitouduin tekemään joko Youtubeen arvostelun pelistä tai jotain muuta peliin liittyvää sisältöä ja lähettämällä videon linkin heille.



Tällä kertaa tein pelistä kaksi videota jotka ovat tässä lopussa.

Lisätietoa kyseisen sivuston partner ohjelmaan pääsystä löydät FREEDOM.TM

Heillä on itse asiassa kaksi erillistä sivustoa, joista tuo pelkästään MGN on pelaamiseen tarkoitettu sivusto. Kun taas tuo pääsivu on enemmänkin yleislaatuinen eli ei ole rajoittunut pelkästään pelaamiseen vaan esimerkiksi kokkaus kanavat yms ovat mahdollista liittyä heidän ohjelmaan.

https://www.freedom.tm/
https://www.freedom.tm/mgn

Tässä siis nämä kaksi videota. Molemmat ovat englanninkielisiä, mutta eiköhän se kuitenkin menettele.





No comments:

Post a Comment

Twitter