Loot Crate - Nörtti ja pelaajan tavaraa kerran kuukaudessa - General Taggart / Kenraalin pelihuone

Breaking

STAY WITH US

Loot Crate - Nörtti ja pelaajan tavaraa kerran kuukaudessa

Tuli tilattua itselleni Loot Crate niminen kerran kuukaudessa postissa ilmestyvä nörtti ja pelaaja tavaraa sisältävä mysteeri paketti. Itse otin 6 kuukauden tilauksen jolloin säästin hieman rahaa. Mitä paketissa oli, selviää itse tekstistä.

december-fg-ed5b50e8433db7017d93b092c5bb0204
DECEMBER CRATE THEME: ANNIVERSARY


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikä on Loot Crate?

Loot Crate on kerran kuukaudessa julkaistava paketti, joka sisältää joka kuukausi eri teemoilla varustettua tavaraa.

Monille hieman vanhemmille tämä on kovinkin tuttua muodossa perinteiset levykerhot tai nykyäänkin toimivat kirjakerhot.

Eli kerran kuukaudessa ilmestyvä erilliseen teemaan sopivaa tavaraa,  jonka sisältö on kuitenkin mysteeri siihen saakka kun saat postista tilauksesi.

Loot Craten voi tilata joko vain yhden paketin tai  halutessa myös 3:n, 6:n sekä yhden vuoden kerrallaan, jolloin tilauksen kestosta riippuen säästää jonkin verran maksuissa.

Loot Crate postittaa myös suomeen ja hinnat ovat hieman kalliimmat postituksen vuoksi.

Esimerkiksi tämänhetkisen kurssin mukaan (4.7.2015) puolen vuoden tilaus maksaa ~145,8€ suomeen (~102€ jenkeissä) joten hinta ei nyt ole mitenkään älytön jos ottaa huomioon että paketin arvioitu hinta on sivuston mukaan 35€+ joka kuukausi.

Loot Craten sisältö

Loot craten tavarat sisältävät joka kuukausi erillisen teeman mukaista nörtti ja peleihin liittyviä tavaraa ja paketin tarkempi sisältö on aina yllätys.

Pakettissa on mukana välillä vaatteita eli pääsääntöisesti T-paita jonka koon voit kotisivuilla määritellä (xxl on isoin koko.)  Olisi kuitenkin kiva tietää etukäteen, että onko aiheena mahdollisesti enemmän  tyttöjen tai pojille sopivampaa kuvitus.

Mutta sivusto haluaa tämänkin aihepiirin pitää yllätyksenä. Valitsin itselle sopivan koon ja toivon parasta että kyseiset paidat ovat edes lähelle sellaisia, joita itse suostun pitämään.

Toki sivusto hieman vinkkaa, mitä seuraavassa paketista löytyy.  Mutta kuitenkin pitäää informaation minimissä, kertoen kuitenkin jotain seuraavan paketin sisällöstä.

Esimerkiksi seuraava paketti pitää sisällään Legend of Zelda aiheista tavaraa sekä jotain DC Entertainment tuotetta sekä kovakansisen kirjan.

Mutta lopullinen sisältö selviää vasta kun avaat laatikon..




Oman Lootcraten voit tilata klikkaamalla Lootcrate kuvaketta.
Lisätietoa ja Loot Craten tilaus


 


Mitä ensinmäinen Loot crateni sisältää, se selviää alla olevasta videostani.


No comments:

Post a Comment

Twitter